Ahojte vsetky moje spriaznene duse.

Vopred sa ospravedlnujem,ze pisem bez makcenov a dlznov,ale som na nejakom note buku,ktory este neovladam a mam dnes straaasnu tuzbu napisat vam.

Kazda svadba je pre nas vlastne krok do neznama,do partie,ktoru si vlastne celu noc "otukavame",co je pre nu najvhodnejsie z nasej stany urobit,a cim jej ulahodit.Vysledok zalezi vzdy od viac okolnosti,ktore nebudem samozrejme rozoberat,no na tej vasej svadbe bolo zaujimave to,ze od zaciatku som pocitoval energiu od svadobcanov a bolo to len otazkou casu,kedy prepukne vzajomne.To je zaroven aj odpoved na tie moje baterky-vyzivam sa z toho,ked sa ludia bavia a dobre to povedal JOJO,ked sme isli cestou domov,je to popri mojej robote pre mna ohromny relax.
Ale zaroven si myslim,ze zas az tolko pochvaly si nezasluzim, aby mi nahodou nenaprsalo do nosa. :-\Vynikajuce to vystihla Vierka-aj "Odu na lasku" ci na radost by sme mohli spievat,keby nebola ustretovost svadobcanov a spolupraca s nevestou a zatom.Vela som nacerpal noveho a uspech bol naozaj spolocny.
Napriklad len taka pre niekoho malickost,na vyplnenie casu sme robili skolu tanca.Viete aky je to perfektny napad a ako sa da rozviest?Na buducich svadbach to urcite zrealizujeme a znova mame rozsireny repertoar,a ten vznikol na vasej svadbe.Pre niekoho nepodstatne,no pre nas inspiracia.Pacili sa mi aj hlasky ludi,napriklad pri privedeni chlapa ked sa hladala nevesta-padla hlaska-DVA V JEDNOM...na sale tie vtipy,hadanky,pesnicky...Takze aj na tychto malickostiach je vidiet,ze hostia boli tiez super.
No a vitam na stranke aj "levov parketu" Paliho a Sonicku.Ja som dodnes nevedel, ze ta skola tanca bol vas napad.Dakujeme.Boli ste super,dufam ze,sa este stretneme,a posudite,ako sme tento vas napad rozsirili.Ak pridete niekedy na Stiavnicko,pridite na navstevu,nalejem vam nejakej Podhorskej slivovici

Samozrejme aj na tejto nasej stranke si mozme obcas popisat ak budete mat cas.Dufam,ze aj Mirka a Jarko niekedy pridu popisat a hlavne ked bude v rodine nejaky prirastok daju vediet,to vzdy potesi

Ha a vylepsi nam to statistiku

Viete o com snivam,ze raz pustim hlasku do radia,ze usporiadam stretnutie so vsetkymi,komu sme robili JEWELACI svadbu.Pozveme aj takych hosti ako PALI a SONICKA a vobec vsetky spriaznene duse,ktori su na takej vlnovej dlzke ako my a este raz sa vsetci zabavime,ale poriadne.Potom skoncim so starejsovanim.Nebolo by to?

Ale to je debata do buducna a musim to prebrat s Vierkou a Jojom,no uvidime.
Zatial sa majte vsetci krasne pozdravte celu rodinu a tesim sa, ze niekedy nas zas tu na stranke poctite svojou navstevou- zdravim,ukecany,ale vysmiaty MILAN.
PS:SOM RAD ZE SOM VAS VSETKYCH SPOZNAL-STAREJSI